Jobbmässa på Ådalsskolan

På onsdag den 15 mars är det åter dags för jobbmässa på Ådalsskolan. Företag, utbildningsanordnare, branschorganisationer och samhällsinstanser får då chansen att möta gymnasieelever och andra studieintresserade eller arbetssökande.
Det handlar om inspiration, kunskap, kontakter och idéer. Genom att koppla ihop de som har något att erbjuda i form av jobb eller studier med ungdomar och arbetssökande skapas positiv energi.
Ådalsskolans kafeteria och långa korridor fylls klockan 09-12 av nyfikna ungdomar. Ja, även äldre är välkomna eftersom Arbetsförmedlingen finns med i arrangörstruppen.
Jobbmässan sker under Ådalsskolans årliga temavecka, Entreprenöriellt lärande, där massor av kreativa inslag ingår. Arrangörer av mässan är Ådalsskolan, Arbetsförmedlingen, Näringslivsenheten