Naturbrukselever på Ung SWB Cup

Naturbrukselever från åk 2 och 3 deltog i ung SWB cup 2016 där sex lag från olika naturbruksgymnasier hade kvalificerat sig att delta. De reste tillsammans med sina två lärare Brita Oldbring och Sofie Viklund till Strömsholm vecka 42. Det var fyra elever som deltog i tävlingen, de andra var supportrar. Moa Månström erövrade en andraplats i exteriörbedömning. Övriga aktiva var Emma Nilsson, Natascha Jovetic och Klara Jonsson.
Eleverna passade också på att göra en rundvandring på Strömsholm som är en riksanläggning och centrum för bl a hippologutbildningen. Ett studiebesök på djursjukhuset var mycket uppskattat. Dessutom hade de turen att få lyssna på en clinic med den välkända hoppryttaren Jens Fredricsson.