Öppet hus Estet/Hantverk

Hej!

Estetiska programmet tillsammans med Hantverksprogrammet välkomnar alla till Öppet Hus Lördagen den 5:e dec 11:00–15:00. Ni kommer att få ta del av elevernas vardag i skolan, fika, ställa frågor till elever och lärare, se elevarbeten och om ni vill pröva på själva!

Det kommer under dagen finnas workshops i Teater, Dans, Foto och Media. Hantverksprogrammet håller workshops i Makeup och Hårrådgivning och gör ansiktsmålningar för barnen. I Fotostudion finns möjlighet att ta ert porträtt eller familjeporträtt eller kanske körkortsbild? Ni kommer även kunna se våra öppna repetitioner inför årets musikal. Det blir en dag full av aktiveter för alla åldrar.

Välkomna! Obs! alla aktiviteter och fika under dagen är gratis.

Vid frågor eller funderingar om dagen kontakta Sebastian Gunnesson   070-2842305

Sebastian Gunnesson

Oppet hus 2015.