Namntävling Makerspace

Se hit, vi behöver din hjälp! Vårt makerspace är nu färdigbyggt och redo för invigning, men vad ska det heta? Vi letar efter ett bra och slagkraftigt namn som har en tydlig koppling till syftet med vårt makerspace.

Vad är vårt makerspace? Vi vill att vårt makerspace ska vara en kreativ mötesplats med nyfikenhet i fokus, där man kan arbeta på sina egna eller andras projekt, dela erfarenheter och kunskap, samarbeta eller bara bolla idéer med varandra.  Lokalen och verksamheten ska vara föränderlig och kan formas efter de personer som deltar i verksamheten samt de behov som uppstår. Aktiviteterna behöver inte vara begränsade till just elektronik eller teknik, utan omfattar alla praktiskt kreativa uttryck. Vårt bibliotek finns som en naturlig del integrerat i lokalen.

Tävlingsregler: Namntävlingen pågår under november månad. Vinnaren meddelas under början december månad. Du kan lämna ditt förslag via denna länk: Namntävling Makerspace. En vinnare utses av jury baserat på bästa förslag (ej lotteri), det vinnande förslaget får en motivering som publiceras när tävlingen är slut. Vid för få unika bidrag utgår tävlingen. Fri prövningsrätt förbehålles.

Låt kreativiteten flöda och välkommen med ditt namnförslag!